Saturday, August 2, 2014

Hi.

  1. Hi. I tahu awk baca sebab i directed my link kat sini . Jujurnya i dont like u stalking me or whatever shit mcm trying to follow me on instagram ke . Msg me on facebook ke . Trying to add me up on wechat ke . Like really ? Kenapa kau nak kacau aku . Kalau dia yang kau nak dan kau dah dapat . Kenapa kau cari aku ? Aku tak suka . I have  so little respect dekat perempuan yang jenis jalan masuk dalam hubungan orang  . Aku ke ? Aku lagi yang salah ? Ya Allah . Dah la . Aku takde hormat untuk org mcm kau . Langsung tiada .  Jangan kacau aku . Takde life ke ?  Rimas lah  .  Aku taknak kawan dengan kau . Taknak ada kaitan apa langsung dengan kau . I dont like you & i never will .

No comments:

Post a Comment