Saturday, August 2, 2014

Hi.

  1. Hi. I tahu awk baca sebab i directed my link kat sini . Jujurnya i dont like u stalking me or whatever shit mcm trying to follow me on instagram ke . Msg me on facebook ke . Trying to add me up on wechat ke . Like really ? Kenapa kau nak kacau aku . Kalau dia yang kau nak dan kau dah dapat . Kenapa kau cari aku ? Aku tak suka . I have  so little respect dekat perempuan yang jenis jalan masuk dalam hubungan orang  . Aku ke ? Aku lagi yang salah ? Ya Allah . Dah la . Aku takde hormat untuk org mcm kau . Langsung tiada .  Jangan kacau aku . Takde life ke ?  Rimas lah  .  Aku taknak kawan dengan kau . Taknak ada kaitan apa langsung dengan kau . I dont like you & i never will .

Wednesday, July 23, 2014

Haih .____.

Is at HSB punya ED . 
Dah sejam setengah kot .
Kot ye pun kes tak berapa nak emergency .
Tapi sejam setengah ? 
Seriously ? 

Tuesday, July 22, 2014

Tahun II Semester II

It's two days before cuti raya . Another 1 day clinical posting dekat Hospital Sultanah Bahiyah .
Days were tiring af  .
All i need is rest . Rest . Rest  & stop myself from bangun lambat everyday .
Hoping u guys have a splendid raya this year  😊💞🌸

Thursday, January 2, 2014